Pedofiel niet blij met weghalen kinderspeelplaats

De gemeente Strielwouden heeft ingestemd met het weghalen van een kinderspeelplaats om ruimte te maken voor een nieuw verzorgingshuis in de wijk Winckelerveen. De 35-jarige pedofiel Ricardo Bussums is daar op zijn zachtst gezegd niet blij mee.

Foto: Trong Nguyen / Shutterstock.com

“Ik vind het een schande dat ze een speelplaats voor kinderen ontnemen”, begint de Bussums. “Ik kwam hier graag om naar de spelende kinderen kijken. Waar moet ik straks heen? De gemeente wil mij hier gewoon wegpesten.”

Bussums laat het er niet bij zitten. “Ik vind dit onredelijk van de gemeente. Straks is er in de hele gemeente geen kinderspeelplaats meer. Hoe moet ik dan aan mijn trekken komen?”

De gemeente heeft Bussums inmiddels uitgenodigd voor een gesprek. “We gaan samen op zoek naar een oplossing die voor alle partijen bevredigend is”, aldus een woordvoerder. “Lastig is dat wel, zeker omdat de heer Bussums ook al niet meer welkom is in zwembad De Spetter. We merken dat onder de ouders in onze gemeente toch sprake is van een stukje wantrouwen jegens de heer Bussums.”