Paragnost: “Koning Willem-Alexander zal in kersttoespraak ingaan op coronavirus”

Foto: Daniel Korzeniewski / Shutterstock.com

Koning Willem-Alexander zal op Eerste Kerstdag zijn traditionele kersttoespraak houden. De tekst van de toespraak is nog geheim, maar via paragnost Henk Lusivier proberen we alvast iets te weten te komen. Volgens de helderziende zal de kersttoespraak van Willem-Alexander vooral gaan over het coronavirus.

Henk Lusivier wist als kind al dat hij over een bijzondere gave beschikt. Zo voorspelde hij al op 6-jarige leeftijd dat haren uit zijn benen zouden gaan groeien. Zes jaar later kreeg hij gelijk. Genoeg reden om hem een voorspelling te laten doen over de kersttoespraak van koning Willem-Alexander.

“Het coronavirus zal als een rode draad door de toespraak heen lopen”, voorspelt Lusivier. “De koning zal zijn waardering uitspreken naar de medewerkers in de zorg, maar hij zal ook ondernemers die door de maatregelen getroffen zijn een hart onder de riem steken. Hij zal aandacht vragen voor mensen – met name ouderen – die zich nu eenzaam voelen.”

Volgens de helderziende zal koning Willem-Alexander ook wijzen op het belang van de coronamaatregelen: “De koning zal vragen om vol te houden. Maar de koning sluit af met een boodschap van hoop.”

Of de voorspellingen van Lusivier kloppen, weten we pas op Eerste Kerstdag. De toespraak van koning Willem-Alexander wordt dan live uitgezonden door de NOS.