Onrust onder BN’ers: botoxbehandelingen in gevaar door tekort aan zorgpersoneel

Foto: ct photo / Shutterstock.com

Honderden Bekende Nederlanders zijn indirect getroffen door de coronacrisis. Omdat medisch personeel erg druk is met het verzorgen van coronapatiënten, kunnen BN’ers momenteel nergens terecht voor een botoxbehandeling.

Wie goed kijkt, ziet dat veel BN’ers al wat meer rimpeltjes hebben dan vóór de coronacrisis. “Het is echt een drama”, zegt een bekende presentatrice/influencer die liever niet bij naam genoemd wil worden. “Heel veel BN’ers zijn afhankelijk van botox. Maar we worden nu volledig aan ons lot overgelaten.”

Ook een bekende Blaricumse zanger/mediapersonality is radeloos. “Hier in Het Gooi ligt de cosmetische zorg helemaal op z’n gat. Een gewone borstvergroting, facelift of liposuctie is nergens meer te krijgen”, zucht hij. “De afspraak om mijn fillers te laten bijwerken is afgezegd. Mijn vaste arts moet zo nodig meehelpen bij de coronapatiënten op de intensive care. Dan denk ik: waarom? Die coronapatiënten zijn vaak al oud en zitten toch al vol met rimpels. Bovendien hoeven ze niet op instagram. Ze zijn niet eens bekend. Waarom krijgen die mensen voorrang?”