Onrust onder BN’ers: “Botoxbehandelingen in gevaar als zorgpersoneel weer te druk is met corona”

Foto: ct photo / Shutterstock.com

Honderden Bekende Nederlanders maken zich zorgen, nu het aantal coronabesmettingen weer oploopt. De BN’ers vrezen dat ze nergens meer terechtkunnen voor een botoxbehandeling, als het zorgpersoneel zich moet bezighouden met coronapatiënten.

Wie goed kijkt, ziet dat veel BN’ers al wat meer rimpeltjes hebben dan afgelopen zomer. Sommige BN’ers wachten al maanden op een uitgestelde botoxbehandeling. “Het is echt een drama”, zegt een bekende presentatrice/influencer die liever niet bij naam genoemd wil worden. “Heel veel BN’ers zijn afhankelijk van botox. Wat gebeurt er als straks weer alle aandacht naar de coronapatiënten gaat?”

Ook een bekende Blaricumse zanger/mediapersonality is radeloos. “Ik snap dat zorgpersoneel druk is met coronapatiënten, maar dat gaat wel ten koste van onze borstvergrotingen, facelifts en liposucties”, zucht hij. “De afspraak om mijn fillers te laten bijwerken is al afgezegd. Mijn vaste arts moet zo nodig meehelpen bij de coronapatiënten op de intensive care. Dan denk ik: waarom? Die coronapatiënten zijn vaak al oud en zitten toch al vol met rimpels. Bovendien hoeven ze niet op instagram. Ze zijn niet eens bekend. Waarom krijgen die mensen voorrang?”