Wat is Nieuwspaal-Exclusief?

Bijzonder nieuws verdient het label Exclusief. Nieuwspaal introduceert Exclusief-artikelen. Deze speciale, bijzonder nieuwswaardige artikelen leest u exclusief op onze website Nieuwspaal.nl. U vindt ze dus niet op onze Facebook-pagina.

Foto: Dean Drobot / Shutterstock.com

Volgt u Nieuwspaal op Facebook? Mooi! Maar dat betekent niet dat Facebook u onze artikelen laat zien. Facebook toont u namelijk een beperkt aantal berichten, tenzij wij heel veel geld betalen aan Facebook (en dat gaan we niet doen). Daarom komt Nieuwspaal met iets beters: Nieuwspaal Exclusief!

Exclusief-artikelen zijn te herkennen aan het gele label. De Exclusief-artikelen plaatsen we niet op onze Facebook-pagina, maar zijn exclusief te vinden op Nieuwspaal.nl. Bezoek regelmatig onze website Nieuwspaal.nl en blijf optimaal op de hoogte van het laatste nieuws. Reageren op Exclusief-artikelen? Dat kan! Onder elk artikel vindt u een blauwe reacties-knop.

En ook niet onbelangrijk: alle artikelen van Nieuwspaal zijn gratis en onbeperkt te lezen. En dat blijft zo. Ook de Exclusief-artikelen zijn helemaal gratis en onbeperkt te lezen. Ga meteen door Nieuwspaal.nl en lees de Exclusief-artikelen.