Mariah Carey maakt verlanglijstje bekend

Zangeres Mariah Carey heeft zojuist haar kerstwensen onthuld. Evenals vorig jaar heeft Carey een bescheiden verlanglijstje voor de Kerstman. De zangeres hecht weinig waarde aan spullen. Ze lijkt opnieuw haar zinnen te hebben gezet op een persoon.

Foto: JStone / Shutterstock.com

“Ik hoef niet veel voor Kerst. Ik geef niets om cadeautjes”, liet Mariah via de radio weten. “De Kerstman maakt mij heus niet blij met een speelgoedje of zo. En sneeuw hoeft ook niet. Een witte Kerst kan mij gestolen worden.”

De 47-jarige zangeres zegt voor het kerstfeest vooral te hopen op de aanwezigheid van een bepaald persoon. Net als in de afgelopen jaren gebruikte Mariah Carey haar zendtijd voor een oproep. “Alles wat ik wil voor Kerst ben jij”, luidde haar boodschap via de radio.

Fans van Mariah Carey noemen haar kerstwens weinig verrassend. “Met haar inkomen kan ze kopen wat ze wil. Daar heeft ze de Kerstman echt niet voor nodig”, aldus een fan. “Toch had ik het leuk gevonden als haar verlanglijstje dit jaar wat minder voorspelbaar was. Ze vraagt al jarenlang hetzelfde. Nu weten we het wel.”