Keurige passagier verstoort vlucht Ryanair

Een vlucht van Ryanair van Mallorca naar Weeze is zondag verstoord door een keurige passagier. De man weigerde zich aan te passen aan de overige passagiers.

Foto: Vytautas Kielaitis / Shutterstock.com

“Het nette gedrag van de man begon al op het vliegveld. Hij wilde nuchter aan boord stappen, terwijl alle andere passagiers wel gewoon straalbezopen waren. Ook tijdens de vlucht weigerde hij drank”, laat een medepassagier weten. “In de lucht gedroeg de man zich steeds netter. Hij was vriendelijk tegen de stewardess en bleef zitten, met zijn stoelriem vast.”

Boven Frankrijk ontstonden in het vliegtuig de eerste scheldpartijen, maar de man deed geen enkele moeite om zich ermee te bemoeien. Na de landing gunde hij andere passagiers de tijd om hun bagage te verzamelen en stormde hij niet direct naar de uitgang.

Ryanair laat weten verbaasd te zijn over het gedrag van de passagier. “Deze man heeft geen cabinepersoneel betast, geen rommel op de grond geflikkerd en zelfs niet in het gangpad gepist”, aldus de vliegmaatschappij. “Wij vragen ons af wat deze man bezield heeft.”

Ryanair benadrukt dat het gaat om een incident.