Kees van der Staaij wil méér dan alleen lustobject zijn

Foto: Dirk Hol / Wiki Commons CC

Op 17 maart gaat Nederland naar de stembus. Veel vrouwen lijken opnieuw te vallen voor de charmes van SGP-leider Kees van der Staaij. Het 52-jarige sekssymbool kan rekenen op duizenden vrouwelijke fans. Maar Van der Staaij wil méér zijn dan alleen een lustobject.

Blond haar, een verleidelijke lach en ogen waarin je zou kunnen verdrinken. Kees van der Staaij laat het hart van duizenden vrouwen (én mannen!) sneller kloppen. Van der Staaij is met zijn knappe verschijning al jaren een van de meest begeerde mannen van Nederland.

De meeste Nederlanders weten niet dat Van der Staaij heel wat meer in huis heeft dan alleen een goddelijk lichaam. In de aanloop naar de verkiezingen zette Van der Staaij vol in op de inhoud. Hij voerde echte debatten en kleedde zich in een perfect zittend maatpak.

Toch lijken Nederlandse vrouwen vooral voor zijn uiterlijk te vallen. “Er zijn heus wel betere politici, maar het oog wil ook wat, toch?”, aldus een kiezer. “Mijn verstand zegt iets anders, maar mijn onderlijf schreeuwt ‘Kees van der Staaij’.”