“Ik ben zeg maar de ideale vrouw”

Roxanne Hoogwoud (25) uit Purmerend scoorde deze week haar honderdvijftigste man. Zelf vindt ze zich de ideale vrouw. Wat is het geheim van haar succes?

alle-meiden-zijn-nu-jaloers-op-mijBijna honderdvijftig partners, wie wil dat nou niet? Toch komen de meeste vrouwen niet verder dan een stuk of twintig. “Die doe ik op één dag”, lacht Roxanne. “De meeste meiden doen veel te moeilijk. Die willen versierd worden, alsof ze prinsesjes zijn. Kom nou, denk je dat een man daarop zit te wachten?”

In vijf jaar tijd leerde Roxanne hoe mannen haar het liefst willen. “Nu ben ik zeg maar de ideale vrouw. Ik moet de mannen soms letterlijk van me af slaan. Meer dan twee tegelijk gaat me namelijk echt te ver”, zegt ze met een glimlach.

Roxanne vindt het wel jammer dat minder succesvolle vrouwen zo jaloers zijn. Daarom heeft ze een paar nuttige tips: “Zorg ervoor dat je er net zo lekker uitziet als ik. Drink heel veel wijn. Neem altijd wat GHB mee. Ga er niet van uit dat mannen dat zomaar gratis in je drankje doen. Ga ’s nachts rond 4 uur bij de uitgang van de kroeg staan. Er is altijd wel een man die je mee naar huis wil nemen. En daar mag je best een beetje geld voor vragen. Succes!”