Humberto Tan bestaat voor 62% uit water

Na zijn vermeende affaire met presentatrice Dionne Stax doet een nieuw gerucht de ronde over Humberto Tan. De populaire presentator zou voor bijna tweederde (!) uit gewoon water bestaan. Het opmerkelijke nieuws wordt door insiders uit de showbizzwereld bevestigd.

Foto: YT CC

In de afgelopen maand werd door verschillende media gesuggereerd dat Humberto zijn vrouw zou hebben verlaten voor Dionne. De twee zouden geheime ontmoetingen hebben in een appartementje in Amsterdam, dat Humberto sinds de breuk met zijn echtgenote huurt.

Inmiddels komen steeds meer pijnlijke details over de populaire RTL-presentator naar buiten. Zo zou Humberto voor het grootste deel bestaan uit gewoon water. “Ik gok dat zo’n 62% van Humberto Tan water is. Het kan een procentje meer of minder zijn, maar ver zit ik er niet naast”, zegt een anonieme bron in het Hilversumse televisiewereldje.

Humberto heeft nog niet op de laatste aantijgingen gereageerd. Ook RTL wil het gerucht bevestigen noch ontkennen. Eerder werd al bekend dat hij een halve kilo huid per jaar verliest.