Herman Tutorials werd in het juiste lichaam geboren

Foto: Spaxiax / Shutterstock.com

Vlogger Herman Tutorials kwam gisteravond met een opvallende onthulling. Hij is geboren in het juiste lichaam. Herman Tutorials heeft het jaren geheim gehouden, maar vond het nu tijd om open kaart te spelen met de buitenwereld.

“Ik wil iets vertellen over wat mij mezelf maakt. Ik kan nauwelijks geloven dat ik dit nu echt ga doen, maar het is tijd om écht vrij te zijn. Ik was geboren in het juiste lichaam, wat betekent dat ik een man ben”, onthulde Herman Tutorials (58).

Herman Tutorials vertelt dat hij zich op jonge leeftijd al een jongen voelde. “Ik ben geboren als jongen en ik heb altijd gedacht: het is goed zo. Ik snapte waarom ik kort haar had en waarom ik lange broeken droeg. Ik speelde met autootjes en speelde soldaatje. Alles aan mij was een jongen”, geeft Herman toe.

De YouTube-sensatie, die 30 jaar geleden trouwde met zijn Tiny, hoopt met zijn onthulling zijn kijkers te inspireren. “Laat je niet langer tegenhouden als je iets op het hart ligt”, zegt hij. “Ik ben nu eindelijk vrij en kan eindelijk mezelf zijn.”