Henk en Doutzen Kroes doen het even rustig aan

Vrachtwagenchauffeur Henk Mollems heeft besloten zijn relatie met topmodel Doutzen Kroes op een laag pitje te zetten. “In de afgelopen tijd is er enorm veel gebeurd. Dan is het goed om even afstand te nemen”, aldus Henk. “Dat geldt voor mij, maar misschien ook voor Doutzen.”

Foto: YT CC

Henk Mollems heeft met Doutzen Kroes een – zoals hij het zelf noemt – stormachtige tijd beleefd. “Elke avond obsessief rukken met foto’s van Doutzen Kroes in lingerie gaat niet in je kouwe kleren zitten. Dat hakt er in, ook emotioneel. Dan komt een moment waarop de vellen erbij hangen. Dat je je afvraagt: is dit werkelijk wat ik wil? Dat geldt voor Doutzen, maar zeker ook voor mij.”

De trucker benadrukt dat zijn deur voor Doutzen altijd open blijft. “Natuurlijk heb ik nog steeds sterke gevoelens voor haar. Dit voelt niet als een einde, tenminste, niet voor mij. De mooie tijd die ik met haar foto’s heb beleefd gooi ik niet zomaar weg. Er komt vast nog wel eens een moment waarop je tijdens een eenzaam hoogtepunt elkaars naam schreeuwt. Dat geldt voor mij, maar waarschijnlijk ook voor haar.”