Gefopt! Doventolk Irma Sluis is eigenlijk helemaal niet doof

Foto: YT CC

Ze was de grote ster tijdens de persconferenties over het coronavirus. Maar doventolk Irma Sluis blijkt iedereen te hebben gefopt. In werkelijkheid is ze namelijk helemaal niet doof!

Doventolk Irma Sluis (48) is sinds enkele weken landelijk bekend. Door de wijze waarop zij het woord ‘hamsteren’ uitbeeldde werd Irma zelfs een beroemdheid. Niemand had toen nog in de gaten wat voor geheimpje ze verborgen hield. Want wat blijkt? Irma is helemaal niet doof. Ze is zelfs niet slechthorend. Met haar oren is niets mis.

Tijdens een uitzending van de talkshow Op1 viel Irma door de mand. Irma had geen enkele moeite om de vragen van presentatrice Sophie Hilbrand te verstaan. En ze gaf gewoon pratend antwoord.

Sommige kijkers kunnen Irma’s grap wel waarderen, maar anderen voelen zich bedonderd. “De coronacrisis is een serieuze zaak, daar past dit gedrag totaal niet bij”, reageert iemand op Twitter. “Zo’n persconferentie is heel belangrijk. Wat bezielt die vrouw om daar dan te gaan staan doen alsof ze doof is?”