Dotan zingt fan wakker uit coma

Ruim vijftien jaar lag Eva Zevenrijnsen in coma, tot ze afgelopen zaterdag de stem van zanger Dotan hoorde. Eva werd door Dotan persoonlijk uit haar coma gezongen. Dat meldt de zanger via sociale media. Zijn fans bevestigen het wonderbaarlijke verhaal.

Foto: Mike / Flickr CC

Eva Zevenrijnsen (31) raakte vijftien jaar geleden in coma tijdens het luisteren naar muziek van Marco Borsato. Ze ademde zelfstandig, maar gaf verder geen enkel teken van leven meer. Afgelopen weekend hoorde Dotan over het drama. Tien minuten later zat hij aan Eva’s bed en zong haar wakker.

“Dotan zong zijn wereldhit ‘Home’. Toen Eva zijn stem hoorde, opende ze direct haar ogen. Er verscheen een lach op haar gezicht. Zo mooi”, vertelt Eva’s moeder. “Nog voordat Dotan was uitgezongen zat Eva al aan haar eerste kop koffie in vijftien jaar. Volgens de artsen is ze helemaal wakker en kerngezond. Allemaal dankzij Dotan.”

Dotan heeft het bericht inmiddels weer van zijn Facebookpagina verwijderd. “Hij staat niet graag in de schijnwerpers met de wonderen die hij verricht”, zegt een fan. “Zondagavond redde hij zestien eendjes van de verdrinkingsdood en voorkwam hij de Derde Wereldoorlog. Maar Dotan heeft liever niet dat dat bekend wordt. Hij is heel bescheiden, dat is juist het mooie aan hem.”