“Dankzij Bram’s nier kunnen we heerlijk op vakantie”

Het liefst wil je zo vaak mogelijk op vakantie. Maar waar betaal je dat allemaal van? Suzan van Kichelsberg is met haar kinderen een week heerlijk op Tenerife. Ze verzon een originele manier om de reis te betalen.

Foto: iStockPhoto – Getty Images

Suzan ligt languit op het strand, samen met haar zoontje Bram (5) en dochter Chardonnay (10). “Een weekje Tenerife is voor een alleenstaande moeder met twee kinderen niet te betalen. Via het internet ben ik gaan zoeken naar andere manieren om de vakantie te financieren”, vertelt Suzan.

Suzan kwam in contact met een Chinese man. “Hij was wel geïnteresseerd in Bram’s niertje. Sterker nog; hij bood zóveel geld, dat we wel twee keer op vakantie konden. Nou, daar hoefde ik natuurlijk niet lang over na te denken!”

Bram’s operatie is volgens zijn moeder prima gelukt. “Bram geniet ook van onze vakantie, ondanks de pijn. Hij is wel veel sneller moe, maar dat vind ik niet zo erg. ’s Avonds leggen we hem gewoon in bed en dan ga ik met Chardonnay nog lekker een paar uur de boulevard op”, lacht ze. “Als we voor haar een match vinden, gaan we volgend jaar naar Aruba.”