Caravanclub bedreigt verkeersdeskundige met de DOOD!

“We komen in je tuin kamperen en dan maken we je dood”, luidde één van de vele bedreigingen. Verkeersdeskundige Gerard Oefermans is door caravanliefhebbers met de dood bedreigd.

caravanclub-bedreigt-Oefermans-met-de-doodDe kampeerders zijn boos, omdat caravans vanaf volgend jaar verboden zijn op de openbare weg. Oefermans is voorstander van dat caravanverbod. In een artikel op deze website noemde de verkeersdeskundige caravans levensgevaarlijk. Vrijwel direct na het verschijnen van dat artikel begonnen de dreigementen.

“Vergis je niet: Caravanbezitters zijn terroristen. Ze zijn tot alles in staat”, waarschuwt Oefermans. “Vannacht kreeg ik een anoniem telefoontje. De beller dreigde mijn kinderen aan zijn trekhaak te hangen en helemaal naar Zuid-Frankrijk te slepen. Een andere caravanfanaat mailde: ‘Ik zal de voortent van jouw vrouw eens flink uitwonen’. Ik ben niet bang aangelegd, maar dan schrik je wel even.”

Toch is Oefermans niet van plan om voor de dreigementen te zwichten. “Deze dingen moeten van de weg. Als dit tuig met hun caravans en hun fietsendragers blijft rondrijden, vallen er nog doden”, zucht de verkeersdeskundige.

Oefermans is voorlopig ondergedoken op een camping in de Ardennen.

 
Deel dit artikel: