Is dit de vader van Mattie Valk’s tweeling?

Wie is de biologische vader van de tweeling van Mattie Valk? De Qmusic-dj is verbijsterd, nu blijkt dat hij niet de biologische vader is van zijn veel te vroeg geboren dochters. Dat maakte Mattie bekend via een brief op Qmusic.

is-dit-de-vader-van-Mattie-Valk-tweelingDe ochtend-dj zegt het zelf nog nauwelijks te beseffen. “Ik ben in de war”, schrijft Mattie openhartig. Door de schokkende ontdekking komt er een einde aan de relatie van Mattie en Kirsten, de moeder van de tweeling. Wie is dan wél de vader van Vesper en Bo?

Eric Smukkels uit Pijnacker lijkt een logische kandidaat. Toch blijft de 31-jarige loodgieter uit Pijnacker hardnekkig ontkennen. “Ik ken Mattie en Kirsten niet eens. Ik begrijp dat dat geen waterdicht alibi is, maar toch geloof ik niet dat ik de biologische vader van de tweeling ben”, beweert Smukkels. Vooral het feit dat hij nog nooit met Kirsten het bed heeft gedeeld, ziet hij als een steekhoudend argument.

Showbizzkenner Diana Kommers gelooft Smukkels niet. “Iedereen kan wel zeggen dat ‘ie niet de biologische vader van de tweeling is. Hij zal met bewijzen moeten komen. Zolang er geen DNA-test heeft plaatsgevonden, houd ik het erop dat Smukkels best de vader kan zijn.”