Angela Merkel wil méér dan alleen lustobject zijn

Aanstaande zondag gaat Duitsland naar de stembus. Mannen lijken opnieuw te vallen voor de verleidingen van bondskanselier Angela Merkel. Het 63-jarige sekssymbool staat bovenaan in de peilingen. Maar Merkel wil méér zijn dan alleen een lustobject.

Foto: 360b / Shutterstock.com

Blond haar, blauwe ogen, ronde vormen. Angela Merkel laat het hart van Duitse mannen (én vrouwen!) sneller kloppen. Merkel werd met haar knappe verschijning al snel de meest begeerde vrouw van Duitsland.

De meeste Duitsers weten niet dat Angela heel wat meer in huis heeft dan alleen een goddelijk lichaam. In de aanloop naar de verkiezingen zet Merkel vol in op de inhoud. Ze voert echte debatten en ruilde zelfs haar bikini in voor een keurig mantelpak.

Toch lijken Duitse mannen vooral voor haar uiterlijk te vallen. “Mijn verstand zegt iets anders, maar mijn onderlijf schreeuwt ‘Angela Merkel'”, aldus een Duitse kiezer. “Er zijn heus wel betere politici, maar het oog wil ook wat, toch?”

Volgens sommigen is de onlangs uitgelekte pikante foto van Angela Merkel met een komkommer niets meer dan een verkiezingsstunt.