Vrouw pest postbode: “Voor mij is het een sport”

Gierend zit ze achter haar laptop. Via internet bestelt ze dingen die ze sowieso nodig heeft, maar ze laat de postbode het vuile werk opknappen. Joyce Teunders heeft er inmiddels een soort sport van gemaakt.

Foto: Dean Drobot / Shutterstock.com

Sokken, ondergoed, dingen voor in huis. Het zijn allemaal spullen die je sowieso moet hebben. Normale mensen gaan er braaf voor naar de winkel. Maar in de winterse kou is dat niet bepaald leuk. Joyce Teunders laat alles thuisbezorgen.

“Vroeger moest je voor kleine bestellingen hoge verzendkosten betalen, maar bij de HEMA worden zelfs bestellingen vanaf 15 euro al gratis thuisbezorgd. Waarom zou ik dan buiten gaan lopen blauwbekken door de kou? Dat laat ik graag aan de postbode over”, grinnikt ze. “En soms laat hem naar mijn werk komen.”

Het gesprek wordt onderbroken door de deurbel. En inderdaad, daar staat weer een rillende postbode in de kou. “Ik heb al supergoedkoop kleding, make-up en een instax-camera besteld. En een boel aanbiedingen“, giechelt Joyce. “Ik zorg dat mijn bestellingen altijd net boven de 15 euro zijn, zodat alles gratis wordt thuisbezorgd. En dan wacht ik bij de verwarming op de verkleumde postbode.”

Of dit echt werkt? Jazeker! Het bewijs vind je hier.

Reageer op dit artikel en maak kans op een Bol.com-cadeaukaart van € 100,- (uitleg)