Voorkom verveling bij uw kind

Uw kind gaat zich deze zomer weer helemaal kapotvervelen. Uit onderzoek blijkt dat u bijna nooit iets leuks doet met uw kinderen. Daardoor loopt u het risico dat u later wordt herinnerd als een saaie ouder, of erger.

verveling-native-dagticketsKinderen die zich kapotvervelen zorgen voor veel ergernis bij hun ouders. Vaak gaan ze drammen, lusteloos op de bank hangen of dingen slopen. Toch ligt de oorzaak vaak bij de ouders zelf, zegt kinderpsycholoog Vera Kistow. “Jonge kinderen kunnen niet zelfstandig naar, bijvoorbeeld, een pretpark. De ouders moeten het initiatief nemen om hen uit die sleur te halen. Zo hebben kinderen een veel gelukkigere jeugd en is er minder risico dat ze later veranderen is psychopatische massamoordenaars”, aldus de deskundige.

Gelukkig is het niet moeilijk om uw kinderen een leuke jeugd te bezorgen. Om verveling in de zomervakantie tegen te gaan, heeft de firma Dagtickets een reddingsplan opgezet. Op de website bestelt u kaartjes voor attractieparken met absurde kortingen. Zo zit uw kind al voor een paar tientjes in Phantasialand, of Avonturenpark Hellendoorn. U kunt ook idiote korting naar de dierentuin. Meer tips om tegen de verveling van uw kind vindt u op Dagtickets.nl.