Kerststress begint… vluchten kan nog!

Onderdak regelen voor je schoonouders, kaarten versturen, kerstdiners organiseren, cadeautjes kopen… de tijd van de kerststress breekt aan. Er is eigenlijk maar één manier om de kerststress te vermijden: vluchten.

Foto: Fenris Wolf / Shutterstock.com

Zorg dat je er niet bent tijdens de kerstdagen. Zo voorkom je dat je twee dagen met je schoonmoeder naar walgelijke kerstliedjes moet luisteren. Als je nog wilt vluchten moet je snel zijn, want de vluchtroutes zijn al bijna volgeboekt.

Vluchten binnen Nederland
Onderduiken op Texel is slim. Op een eiland kan je familie je niet bereiken. Je kunt er genieten van superluxe wellness-arrangementen en je hebt er geen last van jeukende jingle bells. Je krijgt nu nog 15% korting als je hier boekt. Andere plaatsen in Nederland zijn zelfs nog goedkoper.

Vluchten naar het buitenland
Vergeet de kerststress en de koude winter. Aangezien saaie mensen tijdens de kerstvakantie allemaal rond een dood konijn zitten, boek je heel goedkoop een zonvakantie, stedentrip of heerlijk hotel. Bij VakantieVeilingen.nl boek je al een luxe onderduikadres voor een paar euro.

Reageer op dit artikel en maak kans op een Bol.com-cadeaukaart van € 100,- (uitleg)