“Eigenlijk moet je nu pas gaan shoppen”

Mirette Dubois werd twee keer Nederlands kampioen webshoppen. Ze won zilver op het WK. Ze traint zo’n zeven uur per dag en ontwikkelde zo de perfecte webshopstrategie.

Foto: VG Stockstudio / Shutterstock.com

“Timing is alles”, verklapt Mirette. “Als je op het juiste moment shopt, haal je gigantische kortingen binnen. Soms betaal ik maar de helft van wat iets normaal kost. Op die manier bespaar ik jaarlijks duizenden euro’s.”

Volgens Mirette is dit het moment om toe te slaan. “Het is nu heel rustig in de webshops. De webshops zitten met voorraad die ze voor Kerst niet hebben verkocht. Dus wat doen ze? Ze gooien alles in de aanbieding.”

“Kijk bijvoorbeeld eens naar de HEMA“, zegt Mirette. “Iedereen gaat naar hun winkels, maar eigenlijk moet je bij hun webshop zijn. Daar geven ze de spullen bijna gratis weg. Je moet wel snel zijn, want nu krijg je nog 50% korting. Vijftig procent! Dan ben je toch knettergek als je die kans laat schieten?”

Vijftig procent korting? Is dat niet een beetje ongeloofwaardig? Of het klopt wat Mirette zegt, kun je hier zelf controleren.

Reageer op dit artikel en maak kans op een Bol.com-cadeaukaart van € 100,- (uitleg)